LANTAI T. PINKIE

CINTA ANTARA MANUSIA TIDAK PERNAH MATI JIKA IA BENAR-BENAR JUJUR! BAGAIMANA PULA UNTUK MELIHAT KEJUJURAN ITU?

Wednesday, April 12, 2006

BERITA HANGAT!

Berita baik ini dikhabarkan kepada semua peminat teater Muzikal Lantai T.Pinkie;
Semua tempat duduk (1,000 tempat) bagi pementasan teater Lantai T.Pinkie pada 28 April '06, 8.30 malam, di Istana Budaya adalah berharga RM30. Siapa yang beli dulu akan dapat tempat yang selesa seperti berharga RM200. Cepat!

10 Comments:

  • At Thursday, April 13, 2006 1:50:00 AM, Blogger diya said…

    i want! i want! kene beli kat istana budaya or kat boulevard pon boleh????

     
  • At Thursday, April 13, 2006 3:35:00 PM, Blogger :: samasam :: said…

    KAT MANA NAK BELI??

     
  • At Thursday, April 13, 2006 9:56:00 PM, Anonymous munger said…

    ticketing online takde ke ? :D

     
  • At Monday, April 17, 2006 2:51:00 PM, Anonymous Anonymous said…

    KAT MANA NAK DAPATKAN TIKET 2...
    KAT ISTANA BUDAYA OR KAT AKADEMI SENI KEBANGSAAN...
    CPT...
    SY NAK TIKET..SBLUM HABIS...???

     
  • At Tuesday, April 18, 2006 12:39:00 PM, Anonymous T.Rnida said…

    online takde la...
    kita pun tgh risau nih takut abis ...

     
  • At Tuesday, April 18, 2006 1:20:00 PM, Blogger eyza said…

    assalamualaikum.......
    saya nak tau camne nak dapatkan tempat utk 1000 tiket ni? nak booking online n phone kena guna kreadit kad...nak p beli kat istana budaya n m.valley jauh cz i duduk sepang...xboleh ke booking on the phone cz i betul2 nak tgk this teater...lgpun minggu ni direct i keje sampai sabtu ahad so mmg btl2 xda masa nak beli tiket...tny kwn2 pun xda sape turun kl this week...tlg ar xkan xleh kot booking on the phone or online

     
  • At Wednesday, April 19, 2006 11:20:00 PM, Anonymous ted said…

    takyah la tanya sini.. diorang ni macam tau post artikel aje, tapi seolah-olah tak menyedari fungsi comments. ntah2 tak perasan pun ada comments link ni.

    wahai team production / promotion lantai t pinkie.. kalau dah wujudkan blog, buat properly lah.. ini macam separuh masak. teater lain buat blog kita pun nak buat blog, bagus... tapi kenapa tak menyeluruh. setakat post artikel untuk promo saja tapi tak ada interaksi dgn pengunjung. itu suratkhabar, risalah, bukan blog!

     
  • At Thursday, April 20, 2006 2:15:00 AM, Anonymous Anonymous said…

    rasanya kalau kita pandai baca betul-betul semua pertanyaan dah ada dlm blog tu. nak tanya, tanya lah yang tak ada dlm blog. ada cerdik ka?

     
  • At Friday, April 21, 2006 8:48:00 AM, Anonymous ted said…

    bukan masalah cerdik atau tidak.

    hanya setelah ENAM pertanyaan2 dikemukakan baru diletakkan maklumat yang berkenaan di posting yg lain di blog ini. pertanyaan - 12 april. post dgn maklumat jualan tiket - 18 april.

    jika org menggunakan enjin carian ttg di mana nak beli tiket pementasan ini dan dirujuk ke blog ini, link mungkin akan merujuk kepada this particular post dan bukan keseluruhan blog. jadi bila org tu buka ruangan komen, tgk tak berjawab soalannya. jika dia malas atau tak terfikir nak semak sama ada terdapat posting terbaru, dia takkan refresh muka ini. dan mungkin terlepas seorang pelanggan berpotensi.

    memandangkan maklumat dah dipostkan di artikel terkini, wajarlah diberi respon di ruangan komen ini, "maklumat tentang pembelian tiket telah dipaparkan di post bertarikh / bertajuk 18 april, sila rujuk link http://lantaitpinkie.blogspot.com/2006/04/tempahan-beli-apa-apa-aje.html ".

    dalam pemasaran, sepatutnya kita perlu laksanakan supaya para pelanggan terutamanya yg baru boleh mendapatkan apa yg kita pasarkan semudah mungkin :)

     
  • At Friday, April 21, 2006 8:57:00 AM, Anonymous ted said…

    merujuk komen di atas,

    hanya setelah ENAM hari pertanyaan dikemukakan, maksud saya.

     

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home